RENDELÉS FIZETÉS SZÁLLÍTÁS

Helyszíni fizetés:

· készpénzzel vagy bankkártyával (belföldön);

· kizárólag bankkártyával (külföldön);

Online fizetés:

· A megrendelt árucikk(ek) árát, valamint a szállítás díját Vevő megrendeléskor fizeti ki bankkártyájával.

A megrendelt árucikk(ek)et a futárszolgálat munkatársai előzetes telefonos egyeztetés alapján (minimum 1 óra) szállítják ki.

Abban az esetben, ha Szolgáltató Vevő hibájából nem tudja teljesíteni a megrendelést (nem található a megadott címen, nem érhető el vagy nem veszi át a csomagot a futárszolgálat székhelyén stb.), a rendelés semmisnek bizonyul, a termékek visszatérnek Szolgáltatóhoz. Egy új rendelés esetén Vevő új szállítási, vagy egyéb műszaki költségeket viselj.

Amennyiben Vevő előzetesen kifizette a rendelés értékét, és saját hibájából nem jut annak birtokába a feladástól számított 10 napon belül, és nem érhető el 30 napon belül, a rendelés semmisnek bizonyul, az előre kifizetett összeg pedig kártérítésként a K & KaArt Kft-t mint üzemeltetőt illeti.

A péntek 15 óra utáni, illetve szombati és vasárnapi rendelések az azt követő héten kerülnek szállításra.

FIGYELEM! Kérjük ne vegyen át a futárszolgálattól felbontott, kihasadt vagy elázott csomagot! Szolgáltatónak nem áll módjában kicserélni az árucikk(ek)et olyan sérülések esetén, amelyek a szállítási folyamat során keletkeztek és Vevő azt aláírásával hitelesítette.

Banki átulalás

Név: K & KaArt  – IBAN: RO21RZBR0000060017215381

Fizetés után a bizonylatot kérjük elküldeni a kaartoffice@gmail.com cimre.